Credit tools CREDITMANAGER 3

CT_integration

Integreer Creditsafe met Credit Tools CreditManager

Vertrouwde krediet, financiële en contactinformatie integreren in Credit Tools. Door het gebruik van de Creditsafe plugin voor Credit Tools profiteert u van het ontvangen van krediet- en bedrijfsinformatie over meer dan 120 miljoen bedrijven wereldwijd.

Bedrijfsgegevens en kredietinformatie rechtstreeks vanuit Credit Tools importeren, toevoegen en actualiseren. Het niet meer inloggen op de website van Creditsafe bespaart u tijd en moeite. Waarom vanaf vandaag niet real-time kredietinformatie toevoegen aan uw Credit Tools-oplossing?

  • Volledige Creditsafe rapportage
  • Verrijk bestaande contacten met Creditsafe gegevens
  • Tijd- en kostenbesparend door minder handelingen
  • Meer kansen, minder risico’s
  • Real-time beschikbaarheid

Meer informatie over Credit Tools? Klik hier

Vraag nu direct de toegang aan van Creditsafe in Credit Tools

Voordelen

BEDRIJFSGEGEVENS

Direct verrijken van klantgegevens met zakelijke adressen, telefoonnummers, webadressen, activiteitsomschrijving en belangrijke contactgegevens

KREDIETINFORMATIE

Bekijk bedrijfs en kredietinformatie direct vanuit Credit Tools door het opnemen van kredietlimieten, kredietscores en andere belangrijke financiële gegevens.

GEBRUIK

Door geïntegreerde dashboards kunnen beheerders bijhouden wie gebruik maakt van de applicatie binnen uw organisatie.

BEVEILIGING

Specificeer de toegang door gebruikersprofielen te beperken die nieuwe accounts kunnen creëren. hierdoor kunnen dubbele of onvolledige gegevens vermeden worden.

Praat met ons, we vinden het geweldig!

Kom in contact met een Credit Risk Consultant en ontdek hoe Creditsafe kan helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, verlagen van de DSO en de positie van uw verkoop en marketing.