Magento


Integreer Creditsafe in Magento

Vertrouwde krediet, financiële en contact informatie integreren in Magento. Door het gebruik van de Creditsafe plugin voor Magento profiteert u van het ontvangen van krediet- en bedrijfs informatie over meer dan 120 miljoen bedrijven wereldwijd.

Importeren, toevoegen en actualiseer van bedrijfsgegevens en kredietinformatie rechtstreeks vanuit Magento, Het niet meer inloggen op de website van Creditsafe bespaart u tijd en moeite. Waarom vanaf vandaag niet real-time kredietinformatie toevoegen aan uw Magento?

  • Tijd- en kostenbesparend door minder handelingen
  • Meer kansen, minder risico’s
  • Real-time beschikbaarheid

Meer informatie over Magento? Klik hier

Vraag nu direct de toegang aan van Creditsafe in Magento

Integreer in Magento

Voordelen

BEDRIJFSGEGEVENS

Direct verrijken van klantgegevens met zakelijke adressen, telefoonnummers, webadressen, activiteitsomschrijving en belangrijke contactgegevens

KREDIETINFORMATIE

Bekijk bedrijfs en kredietinformatie direct vanuit Salesforce.com door het opnemen van kredietlimieten, kredietscores en andere belangrijke financiële gegevens.

GEBRUIK

Door geïntegreerde dashboards kunnen beheerders bijhouden wie gebruik maakt van de applicatie binnen uw organisatie.

BEVEILIGING

Specificeer de toegang door gebruikersprofielen te beperken die nieuwe accounts kunnen creëren. hierdoor kunnen dubbele of onvolledige gegevens vermeden worden.

Praat met ons, we vinden het geweldig!

Kom in contact met een Credit Risk Consultant en ontdek hoe Creditsafe kan helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, verlagen van de DSO en de positie van uw verkoop en marketing.

Aanvraag Consultancy