Database Management

Creditsafe integreren in uw database

Database Management is het integreren van data en databases tot één zuiver bestand van hoge kwaliteit.
Door het beschikbaar maken van accurate, betrouwbare en consistente informatie in alle bedrijfssystemen kan tijd en geld worden bespaard.

Met een goede master data management oplossing wordt binnen de gehele organisatie consistent dezelfde set met data gebruikt ongeacht in welk systeem of platform, welke afdeling of bedrijfsonderdeel en voor welk doel het gebruikt wordt.
De wereldwijde referentiedatabase van Creditsafe en het unieke SAFE nummer zijn de sleutel tot een zuiver data bestand inclusief waardevolle aanvullende Creditsafe informatie.

Onze geïntegreerde oplossingen kunnen de Sales en Marketing teams helpen met het identificeren van cross- en upsell mogelijkheden binnen uw bestaande klantenkring, door de database van groepsstructuren en mogelijke verbanden tussen bedrijven.

Natuurlijk kan de oplossingen ook dienen om nieuwe prospects te benaderen, door de juiste adresgegevens voor een direct mailing.
of het juiste telefoonnummer voor koude acquisitie.

Database management werkt met de volgende stappen:

Het is verstandig de database minstens één keer per jaar te checken op mutaties en deze mutaties correct te verwerken in de centrale database.
De gegevens die het bedrijf al heeft, vormen het startpunt. Aan deze database kunnen ontbrekende gegevens van externe bronnen worden toegevoegd, Denk hierbij aan:
Handelsnamen
Werknemersaantallen
Groepsstructuren
Kerngetallen
Mutaties en aanvullingen verlopen automatisch als de database wordt gekoppeld aan de database van externe bronnen. Op deze wijze voorkomt u dat uw database opnieuw vervuilt.

 

Ik wil meer informatie